مشهور ترین غذاها در تور استانبول

 

سيميت (simit)

 

در استانبول نمي‌توان فردي را از تمام طبقات اجتماعي يافت که قدرت مقاومت در برابر عطر نان تازه‌‌اي را داشته باشد که در کنجد غلت خورده و در مجاورت حرارت آتش، برشته شده است.

 

اگر آمريکايي‌ها با ليوان‌هاي سلولزي حاوي قهوه در حال رفتن به سرکار شناخته مي‌شوند،

 

نماد ساکنان استانبول در ساعات اوليه صبح را نيز بايد سيميت‌هاي پيچيده شده در کاغذ خواند که مي‌توان لذت آن را نوشيدن چاي در يک استکان کمر باريک شيشه‌اي دوچندان کرد.

 

البته سيميت در طول روز نيز در دسترس است و مي‌توان اين نان را از گاري‌هايي که سيمت مي‌فروشند يا از نانوايي‌ها تهيه کرد.

 

 

دوروم (Durum)

 

دوروم از نظر مواد مورد استفاده در آن يکي از متنوع‌ترين غذاهاي خياباني عرضه شده در استانبول است.

 

دوروم بيشتر به عنوان يک ميان وعده مورد استفاده قرار مي‌گيرد و نام آن نيز گوياي همين مساله است.

 

دوروم در واقع ترکيبي از ناني شبيه به لواش با محتوياتي نظير مرغ، گوشت، و پنير يا انواع سبزيجات است که بصورت لقمه‌اي مصرف مي‌شود.

 

شکل ظاهري دوروم و دست و پاگير نبودن مصرف آن، اين غذا را بسيار محبوب کرده است. براي صرف بهترين دوروم‌هاي استانبول بهتر است در ميدان معروف تاکسيم به سراغ بامبي يا کيزيل کايالار برويد.

 

کوکورچ (Kokorec)

 

 

کوکورچ يکي از محبوب‌ترين و در عين حال منفورترين غذاهاي خياباني است که در استانبول به فروش مي‌رسد.

 

کوکورچ در واقع کباب روده‌ي گوسفند است که بصورت تابيده شده با فلفل ترکيب مي‌شود و مي‌توان آن را به‌همراه نيم يا يک چهارم قرص نان تهيه کرد.

 

به طور حتم اين غذا محبوب هر فردي نيست.

 

بسياري از افراد به دليل دقتي که در نظافت اين بخش از بدن گوسفند بايد به خرج داد، از خوردن آن امتناع مي‌کند. در هر صورت يکي از بهترين مکان‌ها براي خوردن کوکورچ، شامپيون کوکورچ (Sampiyon Kokorec) است.

 

بورک (Borek)

 

 

بورک را مي‌توان به عنوان يک غذاي مخصوص صبحانه عنوان کرد که مسافران تور ارزان استانبول علاقه وافري به آن دارند.

 

بورک در واقع شامل پنير و سبزيجات ميان لايه‌هاي نازک خمير است که اصطلاحا به آن يوفکا مي‌گويند.

 

ترکيب لايه‌هاي خمير و پنير و سبزيجات که تحت حرارت نيز قرار گرفته، آن را به گزينه‌ي محبوبي براي وعده‌ي صبحانه کرده است.

 

دونر کباب يا کباب ترکي (Döner Kebab?)

 

 

دونر کباب درواقع همان کباب ترکي خودمان است و به عنوان يکي از محبوب ترين، معروف ترين و خوشمزه ترين کباب هاي ترکي در سطح جهان از آن ياد مي شود

 

به طوري که شايد لازم نباشد براي چشيدن طعم آن حتما به ترکيه سفر کنيد.

 

اما بدون شک اگر دلتان مي خواهد يک کباب ترکي اصيل و درجه يک را امتحان کنيد بايد در ترکيه به جستجوي آن بپردازيد.

 

 

 

اسکندر کباب (Iskender Kebab?)

 

 

اسکندر کباب نام يکي از کباب هاي معروف و خوش طعم شهر بورساي ترکيه است.

 

پيشنيه ي اين کباب هم به اسکندر افندي که در اواخر قرن ?? در ترکيه زندگي مي کرده است، مي رسد.

 

بدون شک ترکيبي که اين کباب دارد مي تواند خبر از طعم و مزه ي بي نظير آن بدهد. اين کباب از دو بخش تشکيل شده است؛ گوشت کباب شده و سس مخصوص آن.

 

 

آدِنا کباب ( Adana Kebab? )

 

يکي ديگر از کباب هاي معروف و خوشمزه ي ترکيه آدنا کباب است که بايد بهترين و با کيفيت ترين نوع آن را در ترکيه مزه کنيد.

براي طبخ اين کباب معمولا از گوشت گاو استفاده مي شود اما گاهي هم مخلوطي از تکه هاي گوشت گاو و گوسفند را انتخاب مي کنند.

 

گوشت چرخ شده را با مخلوطي از پياز، سير، ادويه جات و ترشيجات مخصوص ترکي مزه دار مي کنند.

 

ترک ها ادويه اي مخصوص به خود را دارند که از ترکيب مواد و ادويه هاي مختلف زيادي تشکيل مي شود؛

 

اين ترکيب شامل سماق، پاپريکا، تخم رازيانه، دانه کنجد، زيره، دارچين، فلفل شيرين، نعناع و پونه کوهي مي باشد.